WMS

Warehouse Management Systemen (kortweg WMS) worden in de logistiek al jaren gebruik, nog steeds blijkt dat ERP systemen het logistieke proces onvoldoende ondersteunen. Sinds de oprichting (1/1/2000) zijn we actief in de WMS wereld, zowel in het selectie proces als de implementatie van het WMS.

Selectie kenmerkt zicht door een focus te leggen op de onderscheidende processen van uw bedrijf, wat wijkt hierin af t.o.v. uw omgeving en daarmee wat u zonder maatwerk in een WMS zal aantreffen. Met een vragenlijst van enkele tientallen vragen garanderen we een goed passend WMS, een korte doorlooptijd van het selectieproces alsmede een helder zicht op de scope en kern van wat het WMS moet brengen, is zo ook geborgd.

Implementatie begeleiden we ook. Oog voor de praktijk, vertaling van lastige problemen/knelpunten in oplossingen (in WMS maar zeker ook in de organisatie). Pragmatisch aanpak en de natuurlijke neiging de “mens” mee te nemen zijn belangrijke ingrediënten bij een succesvolle WMS implementatie. Jarenlange ervaring en vele succesvolle implementaties.